Keizer Karel Laan 114
1083 Ganshoren (Brussel)

IMMO BPC gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer
* door alleen essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijk niet optimaal.
Gratis schatting aanvragen

Verkopen? Vraag uw gratis schatting aan!

Schatting aanvragen

Verkopen of verhuren

Bent u van plan uw woning te verkopen of verhuren?

Wanneer u kiest voor IMMO BPC dan kiest u niet alleen voor een gedreven team maar ook voor een betrouwbare en individuele aanpak. Het IMMO BPC team kent de regio waarin we werken zeer goed en zal u doorheen het volledige proces, van schatting tot verkoopakte, begrijpen, ondersteunen, bijstaan en adviseren.

Kennismakingsgesprek en waardebepaling woning

Wilt u een eigendom verkopen of verhuren? Dan is het belangrijk dat u de waarde van uw huis, appartement of grond goed kan inschatten.

Dankzij onze expertise, lokale kennis, persoonlijke database met vergelijkbare panden en inzicht op de huidige marktsituatie zijn wij de geschikte speler om voor u een realistische waardebepaling op te stellen. Dit schattingsverslag zal de basis vormen van de meerwaarde die wij u als agentschap kunnen bieden.

Vraag nu uw gratis schatting aan

Professionele fotografie en visualiseren

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Met de nieuwste technieken zullen we uw eigendom optimaal en aantrekkelijk voorstellen. IMMO BPC zorgt voor een professionele woningpresentatie met fotoreportage, een virtuele 3D tour, een digitaal plan en een degelijke reclametekst.

Zorgeloos verkopen en administratieve voorbereidingen

Zorgen over praktische zaken zal u niet ervaren als u steunt op ons team. Wij maken niet alleen een professioneel verkoopdossier op, maar vragen ook alle nodige documenten en attesten voor verkoop aan. Daarnaast zorgen we voor de aanvraag van het EPC/PEB certificaat, de kadastrale gegevens, een bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, keuring van elektriciteit, nazicht van de watertoets, nazicht van het voorkooprecht, etc.

We organiseren ook steeds individueel-begeleide bezoeken met kandidaat-kopers.

Marketing en presenteren

Wij halen alles uit de kast om uw vastgoed op een aantrekkelijke manier op de markt te zetten.

Elke woning krijgt een doelgericht en op maat gemaakt marketingplan om de verkoop van uw eigendom te realiseren. Het spreekt voor zich dat uw eigendom ook in onze ruime en in het oog springende étalage tentoongesteld wordt. Uw eigendom zal daarnaast op onze website (www.immobpc.be), alsook op andere grote immosites (denk maar aan immoweb, logicimmo, immovlam, etc), te bezichtigen zijn.

We gaan samen met u actief op zoek naar de juiste koper via moderne marketingtechnieken. Daarbij rekenen we op onze uitgebreide mailing-database, immo-borden, flyers, en andere professionele advertentiekanalen zoals Facebook en Instagram.

Bezichtigingen en wij houden u steeds op de hoogte

Wij zorgen  steeds voor individuele begeleide bezoeken met kandidaat-kopers.

Wanneer we beschikken over de sleutel van uw eigendom, is uw aanwezigheid niet meer vereist. We houden u echter ten allen tijde op de hoogte en volgen geïnteresseerde kopers persoonlijk op. U kan er op rekenen dat we steeds zoeken naar de beste match tussen verkoper en koper.

Als eigenaar-verkoper kan u vanaf nu ook ten allen tijde zelf het verkoopproces van uw eigendom opvolgen via uw persoonlijke eigenaars-login op onze website.

Onderhandeling en verkoop

Wij zijn er voor onze klanten in één van de belangrijkste momenten van hun leven. Onze experts ondersteunen u in alle fases van het verkoopproces en staan u bij met raad en daad.

De beste prijs onderhandelen is een kunst, dit is iets wat onze vastgoedexperts voor u kunnen realiseren. Wij adviseren u hoe te reageren op voorstellen om de beste verkoopprijs te behalen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we ondertussen de verschillende mogelijkheden om tot een verkoop te komen.

Correcte afhandeling

Bij akkoord van beide partijen gaan we over tot de opmaak van de verkoopovereenkomst in samenspraak met uw notaris. Daarna zorgen wij voor een volledig dossieroverdracht naar de notaris waar de verkoop zich zal voltrekken.

IMMO BPC begeleidt beide partijen tot aan de notariële akte en blijft ook na elke opdracht steeds beschikbaar voor administratieve en juridische vragen. Wij regelen alles.